De serrespecialist van Nederland

Serres van Veranda Nederland omdat ...

Heat-Reflex® dakbeglazing

1277972370.jpgSpeciaal ontworpen Heat-Reflex® beglazing zorgt voor een zeer aangenaam gevoel doorheen de 4 seizoenen. Deze dakbeglazing is een unieke mix door zijn doorgedreven zonreflectie, isolatie en gebruiksvriendelijkheid.

Meer vragen? U krijgt snel een antwoord op uw informatie-aanvraag.

Topkwaliteit

1277973787.jpgHet gebruik van enkel kwalitatief hoogwaardige producten garandeert een langere levensduur van uw serre of veranda.

Exclusieve serre

1277972186.jpgSerres van Veranda Nederland onderscheiden zich door een persoonlijk ontwerp, eigentijdse vormgeving, optimale gebruiksmogelijkheden, een perfecte afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Unieke daksysteem

1275989899.jpgMet meer dan 40 jaar ervaring in de serre- en verandabouw hebben wij ons eigen daksysteem ontworpen.

Dit is uniek in Europa! De voordelen hiervan zijn legio.

Vraag onze verkopers wat dit voor u kan betekenen of doe een info-aanvraag.

Uw serre als tuinkamer

1277974232.jpgUw serre is vaak een verlengstuk van uw woning naar de tuin.

U haalt werkelijk de natuur in huis en geniet heel het jaar rond van uw tuin in alle weersomstigheden.

Raadpleeg Veranda Nederland voor advies op maat

1277986140.jpgBent u ervan overtuigd dat uw serre- of verandabouwer over de nodige bouwkundige ervaring beschikt? Raadpleeg Veranda Nederland en overtuig u ervan.

Onze dealers hebben de ervaring om uw te begeleiden bij de realisatie van uw aanbouw. Zowel op het vlak van ontwerp als techniek. Ze geven u informatie in verband met premies en vergunningen. Zij komen graag ter plaatse om de concrete situatie in kaart te brengen.

Verschillende stijlen

1277984902.jpgHeeft u een rijwoning, een monumentaal pand, een klassiek of een heel modern huis?

Elke serre moet perfect geïntegreerd zijn.
Wij ontwerpen uw tuinkamer aangepast aan de stijl van uw woning.

Korte werftijd

1277985444.jpgMet een doorgedreven werkvoorbereiding en maatwerk productie slagen wij erin om de tijd op uw werf tot een minimum te beperken.

Tevens passen wij geëigende bouwtechnieken toe waardoor wij tijdens het bouwen op de werf minder onafhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Betrouwbaar familiebedrijf

1277973050.jpgVeranda Nederland behoort tot een financieel (meer dan) gezonde groep familiebedrijven. Als een onderneming de tijd overleeft, toont het aan dat het goed zit, dat het publiek vertrouwen heeft in haar aanpak en product. Dit maakt Veranda Nederland tot uw betrouwbare bouwpartner.

Professionele organisatie

1277988796.jpgVeranda Nederland heeft samen met haar zusterbedrijven een professionele organisatie uitgebouwd met gediplomeerde deskundige medewerkers. Als lerende organisatie doet Veranda Nederland aan continue vorming in de nieuwste technologieën en state of the art bouwtechnieken.

Stijl en vorm

1277973442.jpgTijdloos modern, stijlvol klassiek, avantgarde, victoriaans, retro of orangerie ... over smaken valt niet te twisten. welke stijl uw voorkeur ook heeft, uw smaak is er zeker bij.