De serrespecialist van Nederland

8 tips voor een droomserre

Zorgeloos een serre of veranda kopen? Veranda Nederland vertelt u waar u precies moet op letten. Hou rekening met deze 8 tips en binnenkort kunt u volop genieten van uw eigen tuinkamer.

1. Klein of groot?

1276503912.jpgElk bouwproject begint met een doordacht plan. Stel uzelf de vraag waarvoor u straks uw serre gaat gebruiken. Wordt het een verlengstuk van uw keuken? Of ziet u de serre meer als een extra woonruimte? Het antwoord op die vragen zal bepalen hoe groot uw veranda kan of mag zijn.

Vraag advies aan uw Veranda Nederland dealer voor de optimale afmetingen.

2. Zuiden of noorden?

1276247323.jpgWaar komt uw serre? Denk hierover van tevoren goed na. De stand van de zon speelt immers een cruciale rol. Zo geniet u met een op het zuiden gerichte serre in de winter volop van de zon. In de zomer moet u dan weer zorgen voor een degelijke zonnewering en voldoende ventilatie.

Veranda Nederland kan u hierin adviseren!

3. Isolatie

1276248459.jpgMet een optimale isolatie kunt u het hele jaar door genieten van uw serre. Dankzij extra isolerend en zonwerende beglazing houdt u de temperatuur - én uw stookkosten - altijd onder controle. Zowel in de winter als in de zomer.

Heeft u nog vragen over de normen rond energieprestatie en ventilatie? Veranda Nederland beantwoordt ze graag!

4. Ventilatie

1276502824.jpgGeen isolatie zonder ventilatie. Met een goede ventilatie in uw serre krijgt schimmelvorming of een ongezond luchtklimaat geen enkele kans.

Uw Veranda Nederland dealer maakt u graag wegwijs in de wereld van ventilatieroosters en andere ventilatiesystemen.

5. Achter glas

1276246053.jpgGlas is zonder twijfel het belangrijkste materiaal in uw serre. Er bestaan grote verschillen tussen de glassoorten die tegenwoordig worden gebruikt. Zonnewerend of waterafstotend, het is niet altijd makkelijk op een keuze te maken.

Vraag advies over de juiste glaskeuze voor uw serre aan uw Veranda Nederland dealer.

6. Zonwering

1276249763.jpgWie een serre bouwt, wil er natuurlijk alle seizoenen van genieten. Een goede zonnewering is een handig hulpmiddel om de klimaatregeling, de temperatuur en de lichtinval te beheersen.

Tegenwoordig bestaan er tal van zonweringsystemen. Veranda Nederland geeft u meer informatie en helpt u kiezen.

7. Uitvoering

1276246615.jpgQua vormen, stijl, materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen zijn de mogelijkheden bij Veranda Nederland haast onbeperkt.

Wilt u écht iets apart? Dan ontwerpt Veranda Nederland gewoon uw droomserre zoals u die in gedachten hebt...

8. Het kostenplaatje

1276501774.jpgEen overzichtelijke prijsopgave is belangrijk. U wilt immers achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Welke kosten zijn inbegrepen? En welke niet?

Bij Veranda Nederland krijgt u vooraf een volledig kostenplaatje, dat perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

Samengevat ...

1277213705.jpgDownload onze serretips en nog ander bruikbaar leesvoer voor uw serre- of verandaplannen.