De serrespecialist van Nederland

 

Serre-dealers Veranda Nederland

1277282625.jpgOm Nederland goed te bedienen, hebben we ervoor gekozen te werken met dealers.
Elke dealer is niet alleen een serrespecialist, maar heeft ook een handig afgebakende regio.

Anders gezegd: u vindt er altijd wel eentje bij u in de buurt.
Op deze pagina vindt u alvast een (alfabetisch) overzicht van onze dealers.
Hier treft u ze, samen met andere referenties, dan weer op de landkaart aan.


All Service

1277300182.jpgAll Service heeft een veelzijdig aanbod aan vormen, stijlen en kleuren. Elke woonsfeer is aanwezig. Trendy avant-garde? Tijdloos modern? Of stijlvol klassiek? Uw smaak is er zeker bij! Alle Service kan uw serre ook leveren met zon- en hittewerende beglazing.

Detailpagina All Service

 


Dreumel

1277294714.jpgUitgaande van uw wensen biedt Dreumel u een totaalpakket, dat altijd in de stijl en sfeer van uw woning past. Kwaliteit en service zijn bij Dreumel geen holle begrippen. Want afspraak is bij Dreumel altijd afspraak!

Detailpagina Dreumel


SG Bouw

1277304455.jpgDe serres van SG Bouw vindt u terug in ranke en slanke dakprofielen met een dubbele waterdichtheid. Een goed advies om uw serrewens te realiseren ...

Detailpagina SG Bouw


Van De Water

9dd26f13c8c0fd5e5ca6e9c39f6df9ae.jpgBouwbedrijf van de Water is de ideale sparring partner voor het kopen en bouwen van een serre. Samen met ons ontwerpt en realiseert u uw droom serre.

Detailpagina Bouwbedrijf van de Water


VOKU

1277304676.jpgEen serre verhoogt de waarde van uw huis. Wie zich serieus gaat oriënteren, merkt dat er bij VOKU een enorm aanbod van serres is. Qua vormen, stijlen, materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Detailpagina Voku